Osla Live

Viides Osla Live –festaritapahtuma rokkaa suuremmalla sykkeellä kuin koskaan, kun paikalle saadaan maailmanluokan tähtiä – Europe ja Apocalyptica räjäyttävät helteisen heinäkuun illan kansainväliseen tyyliin.

Suuren suosion saavuttanut tapahtuma kasvaa entisestään, kun lavalle nousee maailmankuuluja esiintyjiä. ”Halusimme tuoda yleisölle jotain ihan uutta” kertoo Varuboden-Oslan ravintolatoimialapäällikkö Jan-Peter Sjöroos. ”Apocalyptica on kiertänyt yli 50 maata ja Europe on myynyt levyjään maailmanlaajuisesti 20 miljoonaa kappaletta. Olemme iloisia, että voimme tarjota yleisöllemme jotakin sellaista, mitä ei ole Porvoossa ennen nähty.”

Lavalle nousevat lisäksi kovat kotimaiset: huippusuosittu maamme eturivin naisartisti Kaija Koo ja verraton kemiläinen bilebändi Joku Paikallinen Bändi, porvoolaisen yleisön toiveesta, sekä Dog Days Revolution (DDR) joka soittaa AC/DC Covereita. Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag järjestää jo perinteeksi muodostuneen festivaalin lauantaina 21.7.2012 Porvoon Kokonniemen laskettelukeskuksen alueella.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: