Kouvolan Pioneeri festivaalit, perjantai 16. heinäkuuta 2010

Pioneeri festivaalit

Ja niin koitti perjantai 16. päivä sekä Dog Days Revolutionin ensimmäinen festarikeikka ikinä! Lähdimme DDR -crewn kanssa lipumaan kohti Kouvolaa jo hyvissä ajoin iltapäivällä kello kolmen maissa, sillä ajomatka kestäisi muutaman tunnin ja festarithan ovat aina tarkkaa minuuttipeliä. Aurinko porotti ja ilma oli mitä kaunein. Oli selvää, että edessämme tulisi olemaan mitä täydellisin lämmin festaripäivä ja -ilta.

Saavuttumamme paikan päälle Twisti olikin sattumoisin jo menossa lavalle Los Bastardos Finlandesen kanssa. Hän joutui siis heittämään saman päivän aikana kaksi settiä kahden eri yhtyeen kanssa, mutta eipä äijä sitä pahakseen pistänyt, päinvastoin. Double the fun, eh!

Keikkamme starttasi puoli yhdeksän maissa  sen jälkeen kun mahtava Ismo Alanko ja Teho-osasto lopettelivat päälavalla. Aluksi vaikutti siltä, ettei festarikansa ollut kovin innokas jättämään huurteisia juotaviaan ja raahaamaan ahtereitaan lavan luokse, mutta lopulta porukka rupesi rientämään kohti SueStage telttaa, jossa esiinnyimme – heitä piti ensin hieman taivutella musiikin voimin… mutta onneksi olemme  juuri siinä hyviä. Nostimmekin heti alkajaisiksi maljan rock ’n’ rollin kunniaksi.

You know how it goes, people: ”Raise your goblet of rock. It’s a toast to those who rock!”

Loppujen lopuksi keikka meni loistavasti ja jengi oli mukana koko sydämestään, etenkin eturivin sakki. On aina hienoa kuulla ihmisten yhtyvän lauluun biisien aikana. Mutta vielä enemmän rakastamme kuulla näitä kahta sanaa huudettavan: ”we want more, we want more!”

Kiitos ja kumarrus kaikille festarilaisille ja diggareille – tunne on molemminpuolinen.

Kuvia backstagelta ja ennen keikkaa:

Videoita tulossa pian! Kuvia itse keikasta on täällä. Enjoy.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: